Paštika z divočáka na červeném víně | Via DeliciaMASO ZE ZVĚŘINY Věděli jste, že zvěřina díky svým nutričním hodnotám patří k nejzdravějším masům a je vhodná i pro dietní kuchyni? VE VÍNĚ JE CHUŤ Maso z divočáka, trochu vepřového, kořenovou zeleninu a koření vždy řádně prolijeme kvalitním červeným vínem při pečení. DIVOKÉ KOŘENÍ S JALOVCEM Paštika z divočáka je dochucena výraznými tóny lesního divokého koření. Nejtypičtějším takovým kořením je např. jalovec. K ČEMU SE PAŠTIKA HODÍ? Jelikož i do výroby paštiky z divočáka přidáváme k pečenému masu červené víno, je zcela žádoucí si dát sklenku červeného vína i k paštice hotové
Pokud chcete paštiku z divočáka podávat na malých kanapkách, doporučujeme osvěžit přidáním trošky džemu z červeného rybízu, který bude sloužit i jako ozdobný "kaviár" na kanapkách SLOŽENÍ VÝROBKU: Maso z divočáka 51%, vepřové maso, červené víno 4,5%, cibule, mrkev, celer, sůl, koření DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Masný výrobek, konzerva, bezlepkový výrobek JAK SKLADOVAT? Skladujte při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C a spotřebujte do 3 dnů. NAŠE ZVĚŘINOVÉ PAŠTIKY Paštika z divočáka na červeném víně Jelení paštika s brusinkami Dančí paštika s divokým kořením Srnčí paštika s portským vínem ČESKÁ ZVĚŘINA MORAVIALOV Zakládáme si na kvalitních surovinách, tudíž i maso z divočáka získáváme od českých dodavatelů, kteří mají tu nejvyšší kvalitu. Firma Moravialov s. r. o. vykupuje zvěřinu z honiteb pouze v České republice, převážně z Jihomoravského kraje, částečně severomoravského regionu a z východních Čech. Kód: 8594177910078 | Hmotnost: 0.36 Kg / ks Parametry produktu Prodejní cena: 124.00 € Bez DPH: 110.71 € Uvedené ceny jsou včetně 12% DPH | |
Bez popisu. |